marts 20, 2020

Oksefarsbrød med grøntsager

Oksefarsbrød med grøntsager

Er du vild med nemme, sunde og hurtige middagsretter, så har vi kreeret dette skønne farsbrød til dig, som du kan lave på cirka en halv time.
Velbekomme :-)

Af Hanne Olsen, køkkenleder

Det skal du bruge:

500 gram hakket oksekød 10%
2 æg
1 dl vand
100 g porrer i tynde skiver
100 g peberfrugt i små tern
100 gram cherrytomater i halve
3 fed hvidløg
125 g frisk mozzarella i små tern
Salt, peber og oregano
Lidt olie til smøring af fad

Sådan gør du:

  • Rør alle ingredienserne sammen til en lind fars – smag til med salt, peber og oregano
  • Smør et ovnfast fad med olie og fordel farsen i et jævnt lag
  • Bag brødet ved 200 grader i cirka 20 minutter

Server evt. farsbrødet med Rosenkål med Citron – du kan finde opskriften på vores Instagram https://www.instagram.com/ubberupkokken/

I vores story på Instagram kan du også se flere billeder fra ‘Farsbrød in the making’.

Vil du smage meget mere af al den lækre mad, vores køkkenteam laver hver dag, så kan du stadig nå at få en plads på vores forårshold, der starter den 30. marts.
LÆS MERE her: https://ubberup.dk/kurser/lange-kurser/foraarsholdet/

Sæt spotlight på din fremtid!

Har du brug for en afklaring omkring uddannelse eller job? Tilmeld dig et langt kursus og bliv klogere på dig selv!

Book en rundvisning
Læs mere om kurset

@ubberuphojskole

Aftensmad , Anti-stress , Ikke kategoriseret , Kostråd , Livsstilsblog , Madopskrifter , Mellemmåltider , Mellemmåltider , Opskrifter , Salater , Vegansk , Vegetar # , , , , , , , , , , , ,
Share: / / /