Efterår 2017

 

EFTERÅR 2017

14 UGER FRA 11. SEPT. – 17. DEC. 2017

Kursuspris pr. uge:
1.590 kr. for dobbeltværelse m. fælles bad og toilet
2.090 kr. for enkeltværelse m. fælles bad og toilet.
2.490 kr. for enkeltværelse m. eget bad og toilet
1.290 kr. for dagelev

Efteråret på Ubberup Højskole er en hyggelig tid. Udnyt de mørke måneder til at lære at spise sundere, prøve kræfter med en masse forskellig idræt og finde motivation til at ændre usunde vaner. Hvis du vil, kan et ophold på Ubberup Højskole skubbe dit liv i en ny retning. Efter 14 uger på Ubberup Højskole kommer du hjem til jul og kan sparke det nye år igang med masser energi, gå-på-mod og måske en del kilo lettere.

Du kan blandt andet se frem til at få:

Sved på panden! – Vi bevæger os rigtig meget, og på mange forskellige måder. Du kan blandt andet prøve kræfter med zumba, boldspil, mountainbike, yoga, styrketræning, kickboxing, løb og meget meget mere.

Masser af god mad! – Vi spiser sundt, lækkert og seks gange om dagen. Du lærer om kalorier, næringsindhold og om hvordan du sammensætter en sund kost. Ved individuel vejledning hjælper vi dig med at lave en personlig kostplan, der holder – også når du kommer hjem igen.

Styr på motivationen! – Vi arbejder med din personlige udvikling og vi tager dine tanker, handlinger, mønstre og følelser alvorligt. Vi tilbyder individuelle personlige samtaler, og vi hjælper dig med at opstille og afklare dine egne mål, og hvordan du finder motivationen til at nå dem.

Kreativitet og fordybelse! – Vi giver dig mulighed for at dyrke dine kreative evner, og stimulere din kritiske sans. Du kan male, tegne, sy, strikke eller prøve kræfter med dine kulinariske evner i vores skolekøkken. Vi debatterer film, etik og politik, og du kan blandt andet fordybe dig i filosofi, religion og psykologi.

Med i prisen får du også:

  • Tilbud om coachingsamtaler
  • Individuel kostplan, vejlednling og tilbud om ugentlig vejning.
  • Idrætsvejledning ved skader eller lignende.
  • Mulighed for at få studievejledning.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 59 50 00 80.

Ubberup er ikke en slankekur! Men en livsstilsændring som alle mennesker, tykke som tynde, kan bruge.

Rikke Binau Petersen