Aktiv Sommer

AKTIV SOMMER

1 UGE FRA 30. JULI – 5. AUGUST 2018

Kursuspris:
4.650 kr. for enkeltværelse m. eget bad og toilet
4.150 kr. for enkeltværelse m. delt bad og toilet
3.450 kr. for dobbeltværelse m. delt bad og toilet

Aktiv Sommer – Individ & Fællesskab er for dig, der gerne vil have motionen tilbage i dit liv. På vores livsstilshøjskole kan du nemlig prøve kræfter med en masse forskellige motionsformer. Du kan blandt andet se frem til idrætsaktiviteter som fx zumba, biking, løb- og løbeteori, yoga, cirkeltræning og puls & styrke, stavgang, pilates, mv.

Link til ugeskema i nyt vindue

På Aktiv Sommer er fællesskabet i fokus. Vi går til den med høj faglighed i undervisningen, samtidig med at vi træner i hold og bakker hinanden op.

Sommerkurset byder også på fælles-aktiviteter og sommeraftener omkring bålet, teoretisk undervisning, foredrag og udflugter ud i sommerlandet. Gennem hele ugen serverer vores danmarksberømte Ubberup-køkken sund mad.

Alle kan være med: Aldersmæssigt er kursisterne på vores sommerkurser i alle aldre fra 20 år og op til 70 år. Vi oplever det brede aldersspænd som en styrke og at det skaber et unikt fællesskab på tværs af aldre.

Vi glæder os til at se dig på Aktiv Sommer!

Download informationsmateriale:

 

BROCHURE OM SOMMERKURSER

BROCHURE OM LIVSSTILSHØJSKOLEN

“Utrolige undervisere på Højskolen. Der er en stor livsglæde og positiv energi der smitter så man glæder sig til næste dag i programmet”. Rene Pedersen