Kogebøger

Godt, sundt og uden afsavn

Det behøver hverken være svært, dyrt eller kedeligt at leve sundt. Maden i Ubberup Højskoles kogebøger er lækker sund hverdagsmad med masser af grønt, groft og kød i de rette mængder. Den er let at lave og ingredienserne kan købes i alle almindelige supermarkeder.

Med Ubberup Højskoles kogebøger kan du leve godt, sundt og uden afsavn.

Vi følger de officielle kostråd

Opskrifterne i kogebøgerne følger Fødevare-styrelsens officielle og veldokumenterede kostråd, som har vist sig at holde i længden. Vi opfinder ikke et nyt koncept hvert halve år, bare fordi der er kommet en ny trend.

I vores kogebøger vil du altså hverken finde fedtforskrækkede opskrifter eller en angst for kulhydrater. Du vil i stedet finde inspiration til at spise sundt, godt og velsmagende – og ikke mindst varieret. Det er vores helt enkle filosofi.

Du ved hvad du spiser

I hver kogebog finder du over 150 unikke opskrifter. For hver eneste opskrift  er ernærings- og kalorieindholdet beregnet og angivet, så du ved præcis hvad du spiser.

Salat og kød, saucer og kage

I alle kogebøgerne finder du en stor variation af opskrifter. Der er kødretter og salater. Supper og brød. Der er desserter og kage.

Som lidt af en specialitet gør vi særlig meget ud af dips, spreads, saucer og andre lækre former for tilbehør.

God til skoler

Det er vores erfaring at mange skoler og institutioner er glade for Ubberup Højskoles bøger. Retterne er enkle at lave – også til mange. De er velsmagende og er ikke den sædvanlige institutionsmad. Og endelig er det ernæringsmæssigt forsvarligt at servere maden fra kogebøgerne.

Jeg er “madmor” på en institution for handicappede og har brugt jeres to første bøger hver eneste dag i snart tre år, så jeg glæder mig rigtig meget til at få lidt ny inspiration. Tak for nogle helt fantastiske opskrifter!

Mvh Hanne Stoel

Gode råd
og kompetent vejledning

Alle kogebøgerne indholder også forskellige former for råd og vejledning. Kogebogen 2 indeholder f.eks. gode råd i forhold til dagens forskellige måltider, og i Kogebogen 3 finder du en omfattende guide til “mad på farten” og portionsstørrelser.

Til mange af opskrifterne er der også tips & tricks.

TRE KOGEBØGER

Ubberup Højskole har indtil nu udgivet tre kogebøger; i 2008, 2011, og senest Kogebogen 3 i 2014. De er solgt i snart 13.000 eksemplarer.

Kogebøgerne kan købes i webshoppen eller hos boghandleren.