Gode råd til finansiering

Gode råd til finansiering af dit højskoleophold

Vi har lavet en liste over, hvad flere af vores elever har gjort for at få råd til et langt højskoleophold på 12-15 uger. Forhåbentlig kan det give dig inspiration til, hvordan du kan komme på højskole.

Vores elever har bl.a.:

  • sparet penge op gennem længere tid.
  • spurgt deres forældre eller bedsteforældre om et tilskud.
  • udlejet deres lejlighed/værelse derhjemme, mens de er på højskole.
  • delt betalingen for højskoleopholdet op i flere rater (Det fulde beløb skal dog være betalt inden opholdets afslutning).

Et ophold på Ubberup er inkl. kost, logi, undervisning, kostvejledning og coaching

Det er desuden værd at nævne, at et ophold på Ubberup Højskole inkluderer kost, logi og undervisning, kostvejledning og coaching.

Det vil sige, at mange af de udgifter, du ellers ville have haft derhjemme, sikkert falder bort, mens du er på livsstilshøjskolen (I enkelte af vores kreative fag kan der dog være udgifter til materialer).

Du kan også bo på højskolen i weekenderne. Det er der rigtig mange af vores elever der gør, og selvom der ikke er undervisning i weekenderne, er der altid sociale aktiviteter og fælles hygge.

En investering i din fremtid

Du kan også vælge at se et livsstilshøjskoleophold som en investering i dig selv og i din fremtid. Vil du gerne ændre noget i dit liv og starte nye vaner op? Det kan du gøre på Ubberup Højskole.

Mange af vores tidligere elever siger, at et ophold på Ubberup har ændret deres liv, de har fået en ny tro på sig selv og på deres fremtidsmuligheder. Du kommer desuden til at indgå i et unikt socialt fællesskab med de andre elever, og vi oplever at vores elever knytter nye venskaber og tætte bånd mens de er her. Et ophold på Ubberup er stedet, hvor du kan realisere dine drømme!

Tilskuds- og støttemuligheder

Der er i visse tilfælde mulighed for at få tilskud til et højskoleophold. Vi har lavet en oversigt over tilskuds- og støttemuligheder til et højskoleophold.

Link til tilskuds- og støttemuligheder

Priser

Vores ugepriser på lange ophold ligger på 1.590,- til 2.490,- alt efter værelsestype.

Link til vores lange kurser og priser.

Sæt spotlight på din fremtid!

Har du brug for en afklaring omkring uddannelse eller job? Tilmeld dig et langt kursus og bliv klogere på dig selv!

Book en rundvisning
Læs mere om kurset